Покани за церемонията по встъпването на Владимир Путин в петия му

...
Покани за церемонията по встъпването на Владимир Путин в петия му
Коментари Харесай

Путин кани лидерите от ЕС на клетвата си

Покани за церемонията по встъпването на Владимир Путин в петия му президентски мандат са получени в делегацията на Европейския съюз в Москва, както и от страните членки.

Това заяви през днешния ден представителят на Европейската работа за външна активност (ЕСВД) Петер Стано.

В момента се разисква какъв да бъде общият отговор, добави той. И посочи, че висшият представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел е срещу присъединяване на Европейски Съюз в церемонията.

Клетвата на Путин е на следващия ден. Това ще бъде петият му президентски мандат и трети подред след спирането сред 2008 и 2012 година

До 2020 година съветски президент не можеше да ръководи повече от два поредни мандата. Тогава обаче конституцията бе изменена. Инициатор бе първата жена космонавт в света Валентина Терешкова.

Клуб Z насочи въпрос до българските управляващи - получена ли е покана и у нас. Очакваме отговор.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР